Salutació del Director

Ja tenim una altra edició de la Fira en marxa carregada de novetats.

Aquest any, la Fira presentarà nous formats per augmentar el suport i la promoció als productes agrícoles locals i a la gastronomia riudomenca amb un doble objectiu.

En primer lloc, aprofundir en les arrels agrícoles de la Fira de l’Avellana, apostant per una major promoció dels productes de la nostra terra i de proximitat i, en segon lloc, esdevenir un motor de la promoció econòmica local amb repercussió durant tot l’any a Riudoms, incorporant més cites promocionals en funció dels productes de temporada del camp i de l’horta de Riudoms.

Un primer pas cap a l’assoliment d’aquest doble compromís és la creació d’un nou espai gastronòmic que combinarà presentacions de productes locals i de km 0, degustacions, tallers i showcookings. A més, clourà amb la presència d’un xef de renom.

D’altra banda, hi ha prevista la presentació d’un nou producte, a partir d’una recepta original, que es podrà comercialitzar en restaurants, forns de pa i comerços de Riudoms durant tot l’any.

La Fira també vol reforçar el seu caràcter familiar i lúdic renovant la col·laboració amb el Festival Minipop de Tarragona que tants bons resultats va donar en l’edició passada.

La 39a edició de la Fira presentarà altres novetats amb espais més homogenis agrupats temàticament que crearan ambients diferents per gaudir dels vespres d’estiu i una major oferta gastronòmica en gairebé tot el recorregut firal.

Com sempre, el meu desig és que gaudiu de les noves propostes que hem preparat i que compartiu uns bons moments amb amics i familiars. Us esperem els dies 9, 10 i 11 d’agost a Riudoms!

Francesc X. Bonet Ortiz
Director de la 39a Fira de l’Avellana
i 420a Fira de Sant Llorenç de Riudoms