Salutació del Director

Com cada any, tot i la situació excepcional que estem vivint, des del Comitè Organitzador, anem treballant perquè quan arribi el moment tinguem a punt una nova edició de la Fira, aquest any la 40a edició de la Fira de l’Avellana.

Per celebrar aquest aniversari, tenim diferents idees per a donar-li una rellevància especial, encara que a causa de les limitacions que les circumstàncies actuals ens imposen, haurem d’adaptar-nos a la realitat i fer allò que materialment sigui possible, i que dependrà únicament de dues coses: del temps de què disposarem entre el final de la situació de confinament i la normalització absoluta; i per altra banda, de les limitacions pressupostàries que òbviament haurem d’assumir en determinades despeses, ja que entenem que la prioritat de l’Equip de Govern és destinar els recursos municipals a ajudar a tots aquells col·lectius que més pateixin les conseqüències econòmiques d’aquesta crisi sanitària.

Tot i això, la tasca que ens hem proposat tirar endavant, és la de programar una Fira que en el seu moment es pugui adaptar a la realitat en la qual ens trobarem. En qualsevol cas, si la situació permet celebrar-la, tenim clar que la promoció dels productes i comerç local, més que mai, han de ser els protagonistes, i que una nova edició de la GASTROFIRA, en serà l’eix al voltant del qual girarà aquesta promoció. 

També pensem en el comerç local no gastronòmic, i també per ells, posarem els mitjans al nostre abast per col·laborar en la seva promoció.

No són moments fàcils, però el nostre compromís és treballar perquè la Fira, un any més sigui possible, i per això des del nostre confinament fem tot el que està al nostre abast perquè aquest compromís, esdevingui una realitat.

Francesc X. Bonet Ortiz
Director de la 40a Fira de l’Avellana
i 421a Fira de Sant Llorenç de Riudoms