Salutació del Director

print pdf

Ja tenim una altra edició de la Fira en marxa.

Aquest any, amb una mica de retard, us vull fer arribar, com sempre, el meu desig que gaudiu de les noves propostes que hem preparat per a la Fira. 

De fet, com a primera novetat, podem destacar l’elecció del cartell de la Fira, que per primera vegada s’ha fet mitjançant votació popular, perquè tothom sigui partícip en la tria del cartell que ha de ser la imatge de la Fira.

Aquest canvi en les bases de l’elecció del cartell de la Fira i altres modificacions organitzatives que han requerit una dedicació especial, són el motiu que han ocasionat una certa alteració en l’ordre habitual de les accions i actuacions que envolten la Fira.

En qualsevol cas, res de tots aquests canvis afecta la realitat de la Fira i això significa que, com en cada edició, podrem gaudir de les mostres, exhibicions, espectacles i atraccions que des del Comitè Organitzador hem preparat, per fer de la Fira un espai d’oci i de negoci, d’entreteniment i de comerç, perquè tothom pugui trobar i triar la seva manera de participar-hi.

Aprofito, doncs, per adreçar-me a tothom i convidar-vos a participar els propers dies 11, 12 i 13 d’agost en la nostra 418a edició de la Fira de Sant Llorenç i la 37a Fira de l’Avellana.

Tot esperant poder compartir amb tots vosaltres aquest esdeveniment, rebeu una cordial salutació.

Francesc X. Bonet Ortiz
Director de la 37a Fira de l’Avellana i 418a Fira de Sant Llorenç de Riudoms