Salutació del Director

Benvolguts i benvolgudes,

Després de dues edicions suspeses a causa de la situació sanitària, sembla ser que, si les circumstàncies no empitjoren, aquest any sí podrem celebrar la 40ena Fira de l’Avellana.

És per això que, ja des del mes de gener, hem començat a treballar en la organització d’aquest esdeveniment a fi de poder tenir a punt els tràmits i la infraestructura necessària per donar cabuda als expositors, actes i resta d’esdeveniments que configuren la Fira de l’Avellana.

Un any més, i tal com ja es va fer en la darrera edició de l’any 2019, l’aposta per a la promoció dels productes de proximitat en el format de Gastrofira és ferma, sense renunciar a la multisectorialitat de la nostra Fira. Així, continuarem oferint espais a tot expositor, sigui del sector que sigui, que vulgui fer promoció del seu producte.

Promocionar el producte local, connectant l’origen del mateix amb el seu consum, és la base damunt la qual es construeix la Gastrofira. La idea és apropar el productor al consumidor i a l’inrevés, mostrant l’elaboració del producte de forma propera.

Aquest format, com ja es va veure en la darrera edició, va comptar amb una gran acceptació, i és per això que seguim apostant per aquest model. Un model que promociona el producte local i atreu visitants, amb una afluència de públic que fa atractiva la participació a la Fira tant pels productors com pels comercialitzadors d’altres sectors.

Volem garantir l’èxit de la nostra Fira, fent les adaptacions que calgui en cada moment, per tal de mantenir viu un esdeveniment que, com ja hem dit altres vegades, és el punt culminant de l’estiu riudomenc. Com sempre, us convido a participar-hi.

Que tinguem una bona Fira 2022!

Francesc X. Bonet Ortiz
Vicepresident de la Comissió organitzadora de la 
40a Fira de l’Avellana i 421a Fira de Sant Llorenç de Riudoms