Salutació del Director

Fa un parell de mesos deia, en aquest espai, que les mesures del moment, pel que fa a les restriccions per la protecció del COVID-19, ens permetien pensar en que podíem fer la Fira. I ens hi vàrem posar.


Una Fira limitada en espai, i bàsicament centrada en la promoció dels productes locals i de proximitat a través de la gastronomia.


Malauradament, l’empitjorament de les dades sobre la pandèmia i unes projeccions poc optimistes, han fet que ens replantegéssim si era oportú fer la Fira, i després de meditar-ho seriosament, des de el Comitè

Organitzador conjuntament amb l’Equip de Govern i, sobretot, pensant en la seguretat de les persones, s´ha pres la decisió, per segon any consecutiu, de suspendre l’edició de la Fira.


La Fira és un esdeveniment que basa el seu èxit en la interacció entre les persones, entre expositors i visitants, i més en el nostre cas en que volem que la gastronomia sigui l’eix vertebrador de la nostra Fira, i precisament són aquestes interaccions, allò que les autoritats sanitàries recomanen evitar per frenar l’expansió de la pandèmia.


I aquest és el motiu pel qual hem de deixar enrere la feina feta aquests últims dos mesos i cancel·lar la Fira 2021.  


Desitgem de tot cor que l’any vinent puguem tornar a la normalitat i fer la Fira que tots i totes trobem a faltar.


Francesc X. Bonet Ortiz
Director de la 40a Fira de l’Avellana
i 421a Fira de Sant Llorenç de Riudoms