Salutació del Director

print pdf

Tot i que justament acaba de començar el mes de maig, el Comitè Organitzador de la Fira ja ens hem posat en marxa per iniciar els preparatius de la propera edició de la FIRA DE L’AVELLANA.

I ens hi posem amb una mica més d’antelació perquè volem que la nostra Fira segueixi creixent any rere any. I per aconseguir aquest objectiu,  només hi ha un camí, que és dedicar-li la major quantitat de temps possible i mantenir la il·lusió de sempre.

Ja tenim penjades a la nostra web les bases per participar, tant en el concurs del cartell que serà la imatge de la Fira 2016, com en el disseny i enjardinament de l’entrada de la Fira.

A tots els que esteu en disposició de participar-hi, us animo a fer-ho, com una manera de ser protagonistes de la nostra Fira.

I és precisament, ara, en el moment en què comencem a perfilar el disseny de la propera Fira, que vull adreçar-me a tothom per convidar-vos a participar els propers dies 12, 13 i 14 d’Agost en la nostra 417a edició de la Fira de Sant Llorenç i la 36a Fira de l’Avellana.

Tot i esperant poder compartir amb tots vosaltres aquest esdeveniment, rebeu una cordial salutació.

Francesc X. Bonet Ortiz
Director de la 35a Fira de l’Avellana i 416a Fira de Sant Llorenç de Riudoms