Salutació del Director

TASTETS DE FIRA

La situació derivada de la crisi sanitària, fa mesos que distorsiona tant la nostra vida quotidiana com aquells esdeveniments que estem acostumats a viure periòdicament. Però el que hem de fer és adaptar-nos a les circumstàncies i a les condicions de cada moment.

Per això, un cop vam saber que ens veiem obligats a suspendre la tradicional edició al mes d’agost, ja vam començar a pensar i dissenyar la manera en que podríem organitzar una jornada en que, encara que la Fira només hi fos present de manera simbòlica, en poguéssim recuperar una part. Concretament, la de la promoció econòmica.

I així hem preparat una jornada el dia 24 d’octubre centrada en la promoció de l’avellana i resta de productes locals a través de la cuina.

Diferents showcookings amb cuiners de prestigi que basaran les seves receptes en els productes que ens ofereix la terra i xerrades destinades als professionals de l’agricultura, seran els dos eixos al voltant dels que s’organitzarà la jornada.

Per altra banda, els establiments de restauració locals oferiran durant el dia, diferents plats que tindran present l’avellana com a element dins la seva composició.

En definitiva, una jornada en la que, encara que la Fira i tingui una presència simbòlica, hi puguem trobar l’esperit de la mateixa,  la promoció de la economia local basada en: la defensa de la terra, de la pagesia, de l’avellana i de tot allò que això comporta com a elements generadors de riquesa per al nostre poble.

Està sent un any complicat per a tothom, però no tenim altra remei que adaptar-nos a les circumstàncies. La salut per damunt de tot, però no podem oblidar la economia, per això des de el Comitè Organitzador en col·laboració amb la Regidoria de Promoció Econòmica i la d’Agricultura, posem tot allò que és al nostre abast per minimitzar dins el possible les greus conseqüències que ha comportat aquesta crisi sanitària per la economia local.

Cordialment


Francesc X. Bonet Ortiz
Director de la 40a Fira de l’Avellana
i 421a Fira de Sant Llorenç de Riudoms