Convocat el concurs de cartells de la Fira de l'Avellana 2023

23/05/2023

Convocat el concurs de cartells de la Fira de l'Avellana 2023

L'Ajuntament de Riudoms convoca el concurs de cartells de la Fira de l’Avellana de 2023. El concurs té per objectiu escollir el cartell publicitari que s'utilitzarà com a promoció oficial de la 41a Fira de l'Avellana i 422a Fira de Sant Llorenç i que se celebrarà de l’11 al 13 d’agost d'enguany.

El primer premi del concurs està dotat amb 500 euros i serà el cartell oficial de la Fira de l’Avellana. A més a més, les bases volen estimular el talent local amb dos premis addicionals: el premi autor/a local, dotat amb 200 euros, per a l’artista local més puntuat/ada; i el premi autor/a local jove, dotat amb 100 euros, per a l’artista local jove de màxim 18 anys més ben puntuat/ada.

Els dissenys, amb atractiu publicitari, hauran d'incloure aspectes relacionats amb el municipi de Riudoms, l'avellana, la Fira de l'Avellana, l'agricultura catalana, la gastronomia, la salut i la comercialització o industrialització d'aquesta fruita seca.

El jurat estarà format per un equip tècnic vinculat als àmbits del disseny, la publicitat i comunicació o la fotografia i per les persones membres del Comitè Organitzador.

Les obres s'hauran de fer arribar a l'Ajuntament de Riudoms com a màxim el divendres 9 de juny de 2023 a les 14 h.