Bases del concurs de cartells de la Fira de l'Avellana 2019

07/05/2019

Bases del concurs de cartells de la Fira de l'Avellana 2019

Ja estan disponibles les bases del concurs de cartell de la Fira de l’Avellana de 2019. Les persones interessades en participar poden consultar aquestes bases clicant en l'enllaç al final d'aquesta notícia. El concurs té per objectiu escollir el cartell de promoció oficial de la 39a Fira de l'Avellana i 420a Fira de Sant Llorenç que tindrpà lloc els dies 9, 10 i 11 d’agost.

El primer premi del concurs està dotat amb 500 euros, però a més a més, les bases volen estimular el talent local amb dos premis addicionals: PREMI AUTOR LOCAL, dotat amb 200 €, per a l’artista local més puntuat/ada; i PREMI AUTOR LOCAL JOVE, dotat amb 100 €, per a l’artista local jove més ben puntuat/ada, per als riudomencs nascuts el 1998 o posteriorment.

Els dissenys hauran d'incloure aspectes relacionats amb el municipi de Riudoms, l'avellana, la Fira de l'Avellana, l'agricultura catalana, la gastronomia, la salut la comercialització o industrialització d'aquesta fruita seca. Les obres s'hauran de fer arribar a l'Ajuntament de Riudoms com a màxim el dijous 31 de maig de 2019 a les 14 h.

Les persones interessades en participar poden descarregar les bases, en català aquí i en castellà aquí.

També poden descarrega-se l'imprès de participació, en català en aquest enllaç i en castellà aquí.